Ruilen en retourneren

14 dagen retourgarantie
In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft u na het doen van aankopen bij Birzman het recht op een bedenkperiode van 14 dagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van reden, mits in 100% nieuwe staat en in de originele verpakking.

Retourneren is kosteloos. U kunt hier het retourformulier downloaden. Vul deze volledig in en stuur uw retourpakket naar het op het retourformulier getoonde antwoordnummer. Verzending is altijd voor eigen risico van de verzender. 

30 Dagen niet-goed-geld-terug garantie
Mocht een product binnen 30 dagen kapot gaan en wenst u hiervoor geen nieuw product te ontvangen dan kunt u er ook voor kiezen dit product te ruilen voor een willekeurig ander product of te laten crediteren. U kunt eenvoudig een mailtje sturen via het contactformulier met in het onderwerp van uw E-mail een duidelijke vermelding van uw klantnummer en uw ordernummer. Geeft u in dit mailtje aan wat u wenst te retourneren en of u dit wenst te ruilen of te laten crediteren.