Betalen

iDeal
Met iDeal kunt u middels uw internetbankierprogramma zonder kosten direct online betalen met ING/Postbank, Rabobank, ABNAMRO, SNS of Fortis. Hiervoor gebruikt u uw bankpas en eventuele identificatiemethode - ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader, Postbank TAN, SNS of Fortis. Het voordeel is dat u zeer veilig betaalt en dat de levering zeer snel is doordat wij direct van de bank een terugmelding krijgen dat u heeft betaald.

Creditcard

Met uw creditcard (Visa, Eurocard/Mastercard of American Express) betaalt u veilig in onze beveiligde betaalomgeving. Wij berekenen hiervoor een toeslag van 3% in verband met creditcardkosten.

Overboeking
Per E-mail ontvangt u de betaalgegevens om zonder kosten uw betaling te doen. Wij hebben een Nederlands ABNAMRO rekeningnummer om snel en veilig te betalen.
Nederland: ABNAMRO rek.nr.: 45.77.98.254
IBAN: NL87ABNA0457798254
BIC: ABNANL2A

PayPal
U dient eerst een gratis PayPal-rekening te openen op www.paypal.nl.. Een PayPal-rekening is snel en eenvoudig aan te maken.Om te kunnen betalen met PayPal dient u uw bankrekening of creditcard aan een PayPal-rekening te koppelen. U hoeft dus nooit geld op een PayPal-rekening te storten. Een PayPal-betaling wordt direct met uw gekoppelde bankrekening of creditcard verrekend. Wij berekenen hiervoor een toeslag van 3.5% in verband met PayPal-kosten.