Birzman Minitools

Een minitool is naast een pompje het belangrijkste wat je mee neemt onderweg. In een minitool of multitool zitten de belangrijkste sleutels die je nodig kan hebben bij veelvoorkomende vormen van pech onderweg. Stop de minitool in je zadeltasje, fietstas of rugzak en je komt nooit voor onaangename verrassingen te staan! 

Bestellingen geplaatst voor 15:00 uur worden dezelfde werkdag verstuurd!

Assortiment birzman minitools

Birzman heeft mini- en multitools in diverse soorten en maten, uiteenlopend van eenvoudige minitools met 5 functies tot mini momentsleutels en uitgebreide multitools met wel 20 functies. De belangrijkste basistools die in alle minitools en multitools zitten zijn vanzelfsprekend diverse maten inbussleutels en platte- en kruiskop schroevendraaiers. De uitgebreidere multitools bevatten bijvoorbeeld ook een spaaksleutel en kettingpons. Bekijk ook een het aanbod Birzman remgereedschapof fietspompen.

Birzman Minitool kopen

Bestel je Birzman minitool of multitool nu makkelijk en snel online! Met een Birzman minitool ben je verzekerd van topkwaliteit, design en een scherpe prijs. Bestellingen geplaatst voor 15:00 uur worden dezelfde werkdag verstuurd.