Bezorgen en levertijd

Wij leveren enkel uit eigen voorraad. De op de website getoonde voorraad is de actuele voorraad. U kunt er van uit gaan dat deze voorraad kloppend is. Mocht er ondanks onze zorgvuldigheid een product niet meer leverbaar zijn dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Levertijd
De levertijd van kleine pakketen bedraagt doorgaans één werkdag voor bestellingen geplaatst voor 15:00 uur. Bestellingen worden verzonden met DPD en worden geleverd van maandag t/m vrijdag. Voor grotere pakketten kan de levertijd twee tot vier dagen bedragen..

Verzendkosten
De verzendkosten van bestellingen met een orderbedrag van minder dan € 100,- bedragen € 7,95. Bij besteding vanaf € 100,- is verzending gratis.

Indien u niet thuis bent
Bent u helaas niet thuis op het moment van aflevering dan zal de bezorger een bericht achterlaten met verdere instructies. Dit zal doorgaans inhouden dat u of een afpraak voor een tweede levering kunt maken of dat u het pakket af kunt halen bij een afhaalpunt in de buurt. Niet afgeleverde pakketen worden na één week retour afzender gestuurd.

Afhalen
Het is ook mogelijk uw bestelling bij ons af te halen. Geef dit dan aan bij het afronden van uw bestelling. Wij sturen u een bericht zodra de bestelling klaar ligt om afgehaald te worden. Ons afhaaladres is:

Birzman Benelux / Merida Benelux
Laan van Westenenk 102 
7336 AZ Apeldoorn