BIRzman Kettinggereedschap

De ketting is misschien wel het belangrijkste onderdeel van je fiets en niets is zo vervelend als een krakende en piepende ketting tijdens het fietsen. Niet alleen verlies je hierdoor kracht, maar ook slijt de complete aandrijving inclusief de tandwielen veel sneller. Het is daarom belangrijk om je ketting regelmatig te reinigen en te smeren. Dit komt niet alleen het fietsplezier maar ook de levensduur van de aandrijving ten goede. Vervang je ketting op tijd zodat je tandwielen langer mee gaan en je niet alles tegelijk hoeft te vervangen! Met de fietsgereedschappen van Birzman houdt jij je fiets en aandrijving in topconditie.

Bestellingen geplaatst voor 15:00 uur worden dezelfde werkdag verzonden!

Assortiment birzman kettinggereedschap

In ons kettingereedschap assortiment vind je onder andere een kettingmontageklem, missinglink tang voor KMC en SRAM kettingen, kettingponsen en reinigingsmiddelen. Naast kettinggereedschap leveren wij natuurlijk nog veel meer fietsgereedschap. Ook heeft Birzman fietspompen en fietstassen. Inderdaad, bij Birzman hebben we echt alles voor de fiets, van accessoire tot gereedschap! Bekijk meteen ons assortiment en laat je overtuigen door de topkwaliteit in design en duurzaamheid.

birzman Kettinggereedschap kopen

Bestel je Birzman kettinggereedschap nu makkelijk en snel online! Bestellingen voor 15:00 uur geplaatst worden dezelfde werkdag verzonden!